Klikněte pro hledání

Běhy Cesty Kola Lyže

Craft Fuseknit Comfort Zip. I v akci elegánem

Sdílet

Craft, švédský vlajkový stožár v produkci prádla, si stále cení loňské novinky. Díky špičkovému materiálu posouvá řada Fuseknit využití pro sport i do města. Však už dostala prestižní zlatou cenu na letošním mnichovském veletrhu ISPO.

Přitom sami experti Craftu tvrdí: Univerzální funkční prádlo neexistuje. Proto mají aktuálně v portfoliu 11 různých řad. Fuseknit navazuje na Active Comfort. Střídmý styl nahrazuje atraktivnější design a především modernější bezešvá technologie Fuseknit.

A kdy ho tedy nejlépe využít? V široké paletě nejrůznějších aktivit v chladnějším počasí – prioritně není určený pro výkonnostní zátěž, ani do extrémních mrazů. Pocitově zajišťuje až neznatelný komfort při pohybu, při zrychlení se hned necítíte přehřátí a naopak v klidu až nestudí jako závodnější prádlo.

Obstojí ale i třeba při výklusu nebo hodinovém výběhu, kdy se přece jen výrazněji zpotíte. Fuseknit rychle odvede vlhkost od těla, vůbec se necítíte mokře – ani v pokročilejší fázi výkonu, ani pak po doběhu, kdy vychládáte. To vše díky vláknu eco circle.

Střih je padnoucí, ovšem ne elastický, ani zase „vytahaný“. Prodloužené rukávy se širší pružnou manžetou mají už klasické přetažení přes dlaně s otvorem pro palec. V podpaží je lehce perforovaný. Stojáček v podobě roláku funguje výborně, při pohybu neobtěžuje, dá se pohodlně rozepnout i na odvětrání. Snad jediná drobná výtka, spíš estetického charakteru – při dotažení zipu (kvalitně podložený légou a s ochranou proti oděru brady) by mohl sedět ještě o něco přiléhavěji.

Elegantní outlook s decentním melírem vám dovolí jít v něm klidně na schůzku před výkonem, ani se nebát zůstat v něm na apres-ski nebo na večeři, když zrovna není k mání sprcha. Nejlíp pořídíte u autorizovaných prodejců Craft (český dovozce Vavrys) po celé zemi, ale i v řetězcích Hervisu, Intersportu, Sportisimu nebo Rock pointu.

Craft Fuseknit Comfort Zip

polorolák s dlouhým rukávem

cena: 1 150 Kč

váha: 198 g

materiál: 67% polyester, 31% polyester, 2% polyamid (gramáž 155 g/m2)

technologie: fuseknit

barvy: vínově červená, tmavě zelená, tmavě šedá, černá (dámská verze: růžová, modrá, černá)

doba testu: 1 měsíc

Značka

Mohlo by se Vám taky líbít

Napište komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *